Sony PlayStation 4.5 stiže u septembru

by Logical Loops D.O.O

Francuski distributer Innelec Multimedia naveo je da će Sony PlayStation 4 Neo konzola (ili PlayStation 4.5 u zavisnosti od toga kako bude nazvana), biti objavljena pre kraja septembra ove godine. Ukoliko je informacija tačna, onda će konzola verovatno biti zvanično najavljena na Tokyo Game Show događaju koji se održava od 15. do 18. septembra. Podsetimo, prve glasine su govorile da će PlayStation Neo konzola biti objavljena početkom godine, ali je ona kasnije odložena.

sony

PlayStation 4 Neo bi prema očekivanjima trebalo da ima moćniji “Polaris” GPU koji izrađuje AMD, a najverovatnije će to biti Polaris10 “Ellesmere” čip sa 2304 stream procesora. To je dvostruko više stream procesora nego kod trenutnog PlayStation 4 GPU-a. Kako je nedavno otkriveno, igre na PlayStation 4 Neo konzoli će raditi minimum u 1080p rezoluciji.

Izvor: VRZone

Servis računara

Instalacija sistema, popravka, servis računara, zamena i instalacija komponenti, konstatovanje i otklanjanje kvara, čišćenje virusa, winodws xp, 7, 8, 10. Bilo koji problem da imate, tu smo da ga rešimo

Vaš komentar?

broj komentara